BOVAG-certificaat
Oldtimer onderhoud
Echte Volvo service

Volvo-specialist in Noord-Holland

Bekijk de diensten van de Volvo-specialist in Noord-Holland. Garage Van West in Uitgeest is een officiële Volvo-dealer met jarenlange passie en ervaring. Wilt u ook uitgebreid advies op het gebied van Volvo-auto’s, onderdelen en onderhoud? Het team van monteurs kan u uitgebreid voorzien in al uw vragen en wensen omtrent Volvo auto’s.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Bel ons dan direct!

Diensten en producten van de Volvo-specialist in Noord-Holland

Sinds 1993 is onze garage in Uitgeest bezig met de verkoop en het onderhoud van Volvo-auto’s. Tegenwoordig is ons bedrijf de allround Volvo-specialist in Noord-Holland. Onze diensten variëren van de verkoop van nieuwe Volvo-auto’s, maar er is ook een assortiment tweedehands auto’s beschikbaar. Daarnaast kunt u bij ons ook diverse officiële onderdelen bestellen. Tevens biedt onze garage ook onderhoud en restauratie aan ouderwetse Volvo oldtimers. U kunt werkelijk met al uw Volvo-auto’s, nieuw of oud, bij ons terecht.

Bezoek onze werkplaats

Wilt u een nieuwe of tweedehands Volvo-auto kopen? Of wellicht bezit u al een Volvo-auto of oldtimer en vergt deze onderhoud? Neem dan contact op met de Volvo-specialist in Noord-Holland. Plan nu telefonisch uw afspraak in via 0251 – 31 19 15, of kom bij ons langs. Uiteraard kunt u ons ook altijd een mail sturen als u meer wilt weten over onze werkwijze via info@garagevanwest.nl.

 

kaart