BOVAG-certificaat
Oldtimer onderhoud
Echte Volvo service

Volvo service in Noord-Holland

Bent u op zoek naar een garage gespecialiseerd in Volvo voor uw service en onderhoud, in de regio van de Randstad en Noord-Holland? Onze werkplaats in Uitgeest, Noord-Holland, biedt u alle service die uw auto nodig heeft. Uiteraard wilt u veilig en zorgeloos reizen, laat hierom uw auto tijdig nakijken.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Bel ons dan direct!

Volvo service vindt u in regio Randstad en Noord-Holland

Garage Van West in Uitgeest, nabij de Randstad, in Noord-Holland, beschikt over uitgebreide kennis in de verkoop, functies en service van het merk Volvo. Onze werknemers zijn nu eenmaal ook echte Volvo-liefhebbers. Onze werkplaats beschikt over de benodigde technologie om de software van uw Volvo-auto uit te lezen. Dit is toepasbaar op alle modellen Volvo, inclusief de nieuwste modellen. Volvo biedt een levenslange garantie op onderdelen, deze kunnen dus bij ons vanuit de garantie vervangen worden. Onderdelen die onderhevig zijn aan gebruiksslijtage vallen hier niet onder. Dit zijn bijvoorbeeld:

  • Banden
  • Ruitenwissers
  • Remmen
  • Bougies
  • Distributieriem
  • Verlichting
  • Accu’s

Andere services en werkzaamheden

Ondanks dat ons bedrijf nabij de Randstad een dealer gespecialiseerd in Volvo is, kunt u ook bij ons terecht voor service en onderhoud van andere merken. Daarnaast biedt onze garage de mogelijkheid tot apk en diverse tweedehands auto’s.

Plan een afspraak bij onze werkplaats

Wilt u gebruik maken van de service van onze garage gespecialiseerd in Volvo in Uitgeest, nabij de Randstad, in Noord-Holland? Maak dan nu een afspraak en plan de onderhoudsbeurt voor uw auto. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze openingstijden? Neem dan persoonlijk telefonisch contact op via 0251 – 31 19 15. Onze medewerkers kunnen dan ook met u de afspraak inplannen. Uiteraard kunt u ons ook een mail sturen op info@garagevanwest.nl.

 

kaart