BOVAG-certificaat
Oldtimer onderhoud
Echte Volvo service

Volvo schadeherstel in Noord-Holland

Zoekt u een garage gespecialiseerd in Volvo met schadeherstel in de regio Noord-Holland? Garage Van West in Uitgeest een officiële Volvo-dealer met jarenlange ervaring op het gebied van montage, onderhoud en reparatie van Volvo-auto’s. Zowel oude modellen als nieuwe modellen kunnen bij onze garage terecht. Zo kunt u spoedig weer veilig de weg op.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Bel ons dan direct!

Volvo schadeherstel en reparatie in de regio Noord-Holland

Het is erg vervelend wanneer u schade heeft aan uw auto en onze monteurs begrijpen dat u natuurlijk zo snel mogelijk weer op de weg wilt. Garage Van West in Noord-Holland beschikt over de kennis op het gebied van schadeherstel, om uw Volvo te repareren. Het is bij ons mogelijk om gemakkelijk en snel officiële Volvo-onderdelen te bestellen, zodat uw auto tijdig gerepareerd kan worden met originele onderdelen. Naast schadeherstel is ons bedrijf in Noord-Holland ook ervaren in de restauratie van Volvo oldtimers. Wanneer het niet mogelijk is om uw auto te repareren dan kunt u bij ons ook terecht voor diverse nieuwe auto’s en occasions.

Maak een afspraak voor uw reparatie

Heeft u schade aan uw auto en wilt dit laten repareren? Maak dan een afspraak bij onze garage in Uitgeest. Heeft u speciale wensen of wilt u een oude auto laten opknappen? Neem dan persoonlijk contact met ons op per telefoon via 0251 – 31 19 15. U kunt dan telefonisch direct uw afspraak plannen. Bekijk onze algemene informatie wanneer u meer wilt weten over onze openingstijden.

 

kaart