BOVAG-certificaat
Oldtimer onderhoud
Echte Volvo service

Restauratie van uw Volvo in Noord-Holland

Zoekt u een garage gespecialiseerd in Volvo, die de restauratie van klassieke auto’s voorziet in de regio Noord-Holland? Garage Van West in Uitgeest heeft een voorliefde voor Volvo. Sinds 1993 werken onze werknemers al aan alle typen Volvo-auto’s. Heeft u een klassieke Volvo die in verval geraakt is? Bezoek dan onze werkplaats en bekijk de mogelijkheden tot herstel.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Bel ons dan direct!

Restauratie van klassieke Volvo in de regio Noord-Holland

Onze garage in Noord-Holland is gespecialiseerd in restauratie en onderhoud van het merk Volvo. Garage Van West in Uitgeest is een echte Volvo-specialist, hierdoor kan de restauratie van uw oldtimer uitgevoerd worden met originele onderdelen. Zo blijft uw klassieke Volvo ondanks de herstelwerkzaamheden, toch écht een Volvo. Dat is toch ook exact wat u het liefste wilt voor uw oldtimer? Daarnaast is ons autobedrijf in Noord-Holland BOVAG gecertificeerd, zo bent u verzekerd dat de restauratie van uw Volvo van hoge kwaliteit zal zijn. Uiteraard kan uw oldtimer meteen een apk ontvangen waardoor u weer veilig de weg op kan.

Plan nu de herstelwerkzaamheden aan uw oldtimer

Wilt u de restauratie van uw Volvo oldtimer door onze garage in Noord-Holland uit laten voeren? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0251 – 31 19 15 voor een persoonlijke kennismaking. Wilt u meer weten over onze werkwijze of heeft u nog vragen? Stuur ons dan een e-mail op info@garagevanwest.nl.

 

kaart