BOVAG-certificaat
Oldtimer onderhoud
Echte Volvo service

Volvo oldtimer onderhoud in Noord-Holland

Zoekt u een garage waar uw Volvo oldtimer of hybride auto jaarlijks onderhoud kan krijgen in de regio Noord-Holland? Garage Van West in Uitgeest is de specialist op het gebied van het merk Volvo. Ons team is bekend met allerlei modellen, zowel klassiek als modern. Heeft uw auto onderhoud nodig? Bespreek de mogelijkheden met een van onze monteurs.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Bel ons dan direct!

Volvo oldtimer en hybride onderhoud in de regio Noord-Holland

Onze garage in Noord-Holland verleent graag echte Volvo service en onderhoud aan uw Volvo oldtimer of hybride auto. Ons bedrijf is een BOVAG-garage dus u krijgt gegarandeerd onderhoud van hoge kwaliteit. Onze monteurs kunnen bijvoorbeeld uw auto opnieuw uitlijnen, maar ook uw banden, distributieriem en remmen vervangen. Ook de kleine werkzaamheden, zoals de ruitwissers vervangen en uw olie verversen, is voor ons geen probleem. Heeft uw hybride auto een boordcomputer? Garage Van West beschikt ook over de technologie om uw boordcomputer uit te lezen. Dit is met name handig voor het uitvoeren van updates, maar ook om eventuele foutmelding in uw boordcomputer te achterhalen. Naast onderhoud kan onze werkplaats in Uitgeest, Noord-Holland, direct uw Volvo oldtimer of hybride auto voorzien van een nieuwe apk.

Andere werkzaamheden

Wellicht heeft u nog geen auto? Of misschien wilt u graag een tweede auto aanschaffen? Ons Volvo autobedrijf heeft ook diverse nieuwe en tweedehands auto’s voor u beschikbaar. Uiteraard kunt u deze ook direct bij ons in onderhoud nemen. Daarnaast zijn er ook diverse auto-onderdelen voor u beschikbaar, zowel merkloos als officiële Volvo-onderdelen.

Plan nu uw servicebeurt bij onze garage

Laat het onderhoud van uw Volvo oldtimer of hybride auto verzorgen door onze garage in Noord-Holland. Wilt u een persoonlijk kennismaking of een afspraak in plannen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0251 – 31 19 15. Heeft u nog vragen, of misschien wilt u meer weten over de mogelijkheden tijdens onze onderhoudsbeurten? Onze medewerkers staan u graag te woord voor al uw vragen. Uiteraard kunt u ons ook altijd een e-mail sturen op info@garagevanwest.nl.

 

kaart