BOVAG-certificaat
Oldtimer onderhoud
Echte Volvo service

Volvo-dealer in Noord-Holland

Zoekt u een Volvo-dealer in Noord-Holland? Onze autodealer in Uitgeest, Noord-Holland, is een officieel verkooppunt van nieuwe en tweedehands Volvo-auto’s. De passie voor het merk Volvo is bij ons groot en al sinds 1993 niet meer weg te denken bij onze monteurs. Ons assortiment bestaat zowel uit oude als nieuwe modellen Volvo-auto’s. Bezoek onze werkplaats voor een indruk van onze collectie.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Bel ons dan direct!

Volvo-dealer en garage in Noord-Holland

Garage Van West, de autodealer is een officiële Volvo-dealer in Noord-Holland beschikt over al uw wensen qua Volvo-auto’s. U kunt bij ons terecht voor gloednieuwe modellen, maar ook voordelige tweedehands modellen. Daarnaast kunt u ook de volledige levensduur en onderhoudshistorie in zien van uw occasion en al het benodigde onderhoud door ons uit laten voeren. Bent u een liefhebber van Volvo-oldtimers? Onze monteurs zijn dat ook! Bij onze autodealer in Noord-Holland wordt er regelmatig een Volvo oldtimer met liefde en passie gerestaureerd. Heeft u momenteel al een Volvo-auto en wilt u deze graag bij ons in onderhoud plaatsten? Of wellicht heeft u schade aan uw huidige Volvo-auto? Doordat onze autodealer in Noord-Holland een officiële Volvo-dealer is, kunnen wij voordelig voor u originele onderdelen bestellen en uw auto repareren.

Bekijk ons aanbod

Wilt u een nieuwe auto kopen bij de leukste Volvo-dealer in Noord-Holland? Bezoek dan onze werkplaats in Uitgeest of bekijk het aanbod tweedehands auto’s op onze webshop. Heeft u al een Volvo auto en wilt u deze bij ons in onderhoud plaatsen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0251 – 31 19 15.

 

kaart