BOVAG-certificaat
Oldtimer onderhoud
Echte Volvo service

Volvo BOVAG-garage in Noord-Holland

Onze garage is een gecertificeerde Volvo BOVAG-garage in Uitgeest, Noord-Holland. Bij Garage Van West weet u dus zeker dat onze service van hoge kwaliteit is en onze monteurs zeer kundig met uw wensen en auto omgaan. Moet uw auto binnenkort gekeurd worden? Of misschien heeft u schade aan uw auto en zoekt u een garage die deze kan herstellen? Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Volvo auto’s, maar ook met andere merken auto’s kunt bij ons terecht.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Bel ons dan direct!

Volvo BOVAG-garage in de regio Noord-Holland

Onze BOVAG-garage in Uitgeest, Noord-Holland, heeft een grote voorliefde voor Volvo. U kunt bij ons terecht voor nieuwe en tweedehands Volvo-auto’s. Daarnaast kunt u bij Garage Van West ook terecht voor het periodiek en grootschalig onderhoud van uw auto. Onze garage is ook een geregistreerde Volvo-dealer, hierom kunt u bij ons beschadigde of versleten onderdelen laten vervangen door originele Volvo-onderdelen. Tevens kunnen wij met onze service de boordcomputers van alle modellen, ook de nieuwste, Volvo-auto’s uitlezen. Zo kunt u ook gemakkelijk bij ons uw software updates uitvoeren. Onze Volvo BOVAG-garage in Noord-Holland biedt de garantie en het vakwerk dat u verwacht van het BOVAG-certificaat. Onze medewerkers volgen jaarlijks meerdere cursussen om op de hoogte te blijven van de huidige ontwikkelingen, richtlijnen en technieken.

Kom langs bij onze garage

Wilt u gebruik maken van de uitstekende service van onze Volvo BOVAG-garage in Noord-Holland? Of heeft u aanvullende vragen over onze werkzaamheden of werkwijze? Neem telefonisch contact met ons via 0251 – 31 19 15, onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook een email sturen naar info@garagevanwest.nl, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

kaart