BOVAG-certificaat
Oldtimer onderhoud
Echte Volvo service

Onze garage is gespecialiseerd in Volvo-auto’s

Bent u op zoek naar een garage die gespecialiseerd is in Volvo-auto’s? Kies dan voor Garage Van West in Uitgeest, dé gespecialiseerde verkoper van Volvo-auto’s. Bij ons vindt u prachtige occasions van uw favoriete Zweedse automerk, gerenommeerd om zijn veiligheid en uitstekende kwaliteit.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Bel ons dan direct!

Dé garage die gespecialiseerd is in Volvo-auto’s

Bij Garage Van West in Uitgeest vindt u alles wat u zich maar kunt wensen voor uw Volvo. Als gespecialiseerde verkoper in Volvo-auto’s gebruiken wij originele onderdelen voor schadeherstel van uw Volvo. Voor service aan uw Volvo in de Randstad, die gespecialiseerd is, bezoekt u ook deze garage. Heeft u nog geen auto van dit Zweedse merk, maar zou u er wel graag een willen? Bekijk dan het ruime aanbod aan occasions dat wij als gespecialiseerde Volvo-verkoper in huis hebben.

Gespecialiseerd in onderhoud van Volvo-oldtimers

Heeft u een Volvo-oldtimer? Ook voor deze wagens bent u in goede handen bij onze garage voor gespecialiseerd onderhoud. Het is belangrijk dat onderhoud aan uw Volvo-oldtimer wordt uitgevoerd door een monteur die hier gespecialiseerd in is. De techniek kan behoorlijk verschillen per variant.

Koop uw Volvo of plan onderhoud in bij dé specialist

Wanneer u op zoek bent naar een garage die gespecialiseerd is in Volvo-auto’s, zoek dan niet verder dan Garage van West. Onze gespecialiseerde verkoper staat klaar met onze volledige Volvo-aanbod. Heeft u vragen over ons bedrijf in Uitgeest of onze over onze openingstijden? Bel dan naar 0251 – 31 19 15. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@garagevanwest.nl.

 

kaart